Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sancțiuni în perioada de prohibiție
13.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3854

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.


 În satul Tomeni al comunei Osica de Sus este cel mai mare număr de braconieri, spun autoritățile. Numai săptămâna aceasta au fost prinse mai multe persoane în timp ce pescuiau în perioada de prohibiție.
Și reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au găsit un grup de braconieri și le-au confiscat plasele.
Perioada de prohibiție a început pe 7 aprilie, iar pescarii care încalcă legea se vor alege cu dosar penal. Jandarmii au început deja controalele pe râul Olt.
Și angajații Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt spun că vor intensifica acțiunile de control, atât în regim propriu, cât și împreună cu Poliția și Jandarmeria.
Cetățenii care pot oferi informații despre braconaj pot anunța autoritățile, pentru a ajuta la stoparea fenomenului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019