Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sancțiuni în perioada de prohibiție
13.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3794

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.


 În satul Tomeni al comunei Osica de Sus este cel mai mare număr de braconieri, spun autoritățile. Numai săptămâna aceasta au fost prinse mai multe persoane în timp ce pescuiau în perioada de prohibiție.
Și reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au găsit un grup de braconieri și le-au confiscat plasele.
Perioada de prohibiție a început pe 7 aprilie, iar pescarii care încalcă legea se vor alege cu dosar penal. Jandarmii au început deja controalele pe râul Olt.
Și angajații Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt spun că vor intensifica acțiunile de control, atât în regim propriu, cât și împreună cu Poliția și Jandarmeria.
Cetățenii care pot oferi informații despre braconaj pot anunța autoritățile, pentru a ajuta la stoparea fenomenului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018