Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Profit din vânzarea mieilor
10.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 107

Chiar dacă vremea din această primăvară le-a dat bătăi de cap crescătorilor de oi, iar Sărbătorile Pascale au fost mai devreme decât în alți ani, mieii s-au vândut foarte bine. Mulți fermieri olteni au rămas fără animale chiar din vinerea Paștelui. La mare căutare au fost mieii mai mari, care au cântărit peste zece kilograme.


 Carnea de miel este una dintre preferatele oltenilor. O dovedesc cifrele înregistrate de fermieri olteni după cea mai mare sărbătoare a creștinătății: Paștele. Aceștia au tras linie și au ajuns la o concluzie.
Prețul unui kilogram de miel a variat de la un producător la altul, în funcție de cantitatea vândută.

În perioada aceasta, Laurențiu Luță, crescător de ovine, a vândut peste 100 de miei.
În județul Olt sunt peste 360 de crescători de oi, care dețin aproximativ 120.000 de capete.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018