Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: A început distribuirea tichetelor sociale
03.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 439

Tichetele sociale de Paște au plecat către beneficiari, anunță Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina. Astăzi, mâine și joi, poștașii bat la ușa celor care trebuie să primească bonurile valorice. Sunt pe listă peste 7.000 de persoane din Slatina, din rândul pensionarilor cu venituri mici și al persoanelor cu handicap


Masa de Paște va fi ceva mai bogată, pentru slătinenii aflați în dificultate, care au solicitat tichete sociale. De astăzi, angajații Poștei au început distribuirea bonurilor valorice de 100 de lei.
Tichetele sociale ar trebui să ajungă la ușa fiecărui beneficiar până joi. În situațiile în care persoanele vizate nu vor fi găsite la domiciliu, ei se vor prezenta ulterior la Poștă, să ia plicul cu bonuri.
Tichetele sociale vor putea fi folosite atât pentru achiziționarea de alimente, cât și pentru medicamente sau obiecte de îmbrăcăminte. În plicul cu bonuri, fiecare beneficiar va găsi lista cu magazinele în care vor putea fi folosite bonurile valorice.
 

tichete sociale paste distribuire
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019