Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: A început distribuirea tichetelor sociale
03.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 417

Tichetele sociale de Paște au plecat către beneficiari, anunță Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina. Astăzi, mâine și joi, poștașii bat la ușa celor care trebuie să primească bonurile valorice. Sunt pe listă peste 7.000 de persoane din Slatina, din rândul pensionarilor cu venituri mici și al persoanelor cu handicap


Masa de Paște va fi ceva mai bogată, pentru slătinenii aflați în dificultate, care au solicitat tichete sociale. De astăzi, angajații Poștei au început distribuirea bonurilor valorice de 100 de lei.
Tichetele sociale ar trebui să ajungă la ușa fiecărui beneficiar până joi. În situațiile în care persoanele vizate nu vor fi găsite la domiciliu, ei se vor prezenta ulterior la Poștă, să ia plicul cu bonuri.
Tichetele sociale vor putea fi folosite atât pentru achiziționarea de alimente, cât și pentru medicamente sau obiecte de îmbrăcăminte. În plicul cu bonuri, fiecare beneficiar va găsi lista cu magazinele în care vor putea fi folosite bonurile valorice.
 

tichete sociale paste distribuire
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018