Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Atenție unde aruncați deșeurile din construcții!
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 420

Peste 100 de amenzi au fost aplicate de polițiștii locali din Slatina, în ultima săptămână. Cele mai multe au fost date șoferilor în trafic, dar au fost aplicate sancțiuni și pentru scandal și consum de alcool pe stradă. În perioada următoare, polițiștii vor monitoriza zonele în care sunt aruncate materiale de construcții, iar cei care vor fi prinși riscă amenzi de până la 900 de lei.


 Polițiștii locali sunt pe urmele șoferilor indisciplinați în trafic. Zeci de conducători auto au fost amendați pentru parcare și staționare neregulamentară, dar și pentru circulația pe sens interzis.
În zilele de 1 și 8 Martie, mai multe persoane au fost sancționate pentru scandal și consum de băuturi alcoolice pe stradă. Acțiunile Poliției Locale vor viza în perioada următoare modul în care sunt aruncate deșeurile provenite din construcții.
Amenzile pentru depozitarea deșeurilor sunt cuprinse între 400 și 900 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018