Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Pompieri olteni, salvatori în Teleorman
12.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 405

Doi pompieri de la Detașamentul Slatina au desfășurat misiuni de salvare, timp de două zile, în localitatea Peretu din județul Teleorman, în zonele afectate de inundații.


 Cei doi pompieri au intervenit cu un autocamion și o motopompă de mare capacitate, în sprijinul cetățenilor ale căror gospodării au fost inundate. Alături de pompierii din Teleorman, salvatorii olteni au scos apa din gospodării, au salvat oameni și animale. Județul Olt nu a fost afectat de inundații, însă au fost înregistrate creșterile ale debitelor pe toate cursurile de apă, iar în unele localități a fost depășită cota de atenție.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018