Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Votați DGASPC Olt la Gala Excelenței!
19.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 303

Pentru al treilea an consecutiv, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt a fost nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Competiția este acerbă, așadar instituția are nevoie de toată susținerea celor care îi apreciază activitatea, pentru a reuși să obțină premiul pentru Instituția anului.


 Este deja al cincilea an în care Colegiul Național al Asistenților Sociali organizează Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. În cadrul acestui eveniment vor fi premiați cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social. DGASPC Olt este una dintre instituțiile nominalizate în cadrul acestei gale.
„Tărâmul unei copilării de poveste”, „Inimile noastre bat la fel”, ”Primăvara începe cu tine”, „Ziua internațională a persoanelor vârstnice” sau „Dizabilitatea nu este un handicap” sunt doar câteva evenimente organizate anul trecut de instituția olteană.
Anul acesta, Oltul participă la trei categorii de premii din cele 18: DGASPC Olt la premiul Instituția anului, Roxana Gheorghiță la premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului, Alina Zamfirescu pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități. Evenimentul se va desfășura pe 20 martie la Ateneul Român, când se va celebra Ziua Mondială a Asistenței Sociale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE