Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Buget pentru serviciile sociale din Slatina
13.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 448

Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina a realizat proiectul de buget pentru anul acesta. Documentul va fi supus aprobării consiliului local, în următoarele zile. Au fost prevăzute sume suplimentare pentru acordarea sprijinului financiar tinerilor căsătoriți, pentru tichetele sociale și cele de grădiniță, iar pentru ajutoarele de urgență sumele alocate s-au dublat.


 Asistența socială este un domeniu important pentru orice comunitate. La Slatina, autoritățile au calculat din timp sumele necesare pentru fiecare secțiune în parte și au suplimentat fondurile pentru anumite prestații. Spre exemplu, pentru tichetele sociale, acordate de municipalitate de două ori pe an, de Paște și de Crăciun, se estimează o creștere a numărului de beneficiari, odată cu mărirea plafonului de venituri.
Și subvenționarea consumului la apă este o măsură socială care se va menține anul acesta, la Slatina, autoritățile alocând o sumă mai mare pentru acest tip de prestații sociale. La fel și pentru ajutoarele de urgență.
Tinerii cu vârste mai mici de 35 de ani, aflați la prima căsătorie, vor primi, de anul acesta, câte 1.000 lei din partea autorităților, care au prevăzut și sume în buget în acest sens.
Specialiștii de la Asistență Socială au prevăzut și fonduri pentru acordarea de subvenții fundațiilor acreditate ca furnizori de servicii sociale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE