Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
TMK – ARTROM, o nouă investiție de mare anvergură
13.02.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 492

TMK-ARTROM lansează vineri noul complex de tratamente termice pentru țevi de oțel. A fost o provocare majoră pentru conducerea fabricii de la Slatina, care reușește să ducă la bun sfârșit o capacitate rar întâlnită în Europa și care va schimba radical profilul ARTROM.


 TMK-ARTROM pune din nou Slatina pe harta economică a Europei și, de ce nu, a lumii, prin deschiderea unei noi capacități de producție. Compania, producător recunoscut pe piața țevilor cu aplicații industriale din Europa, anunță lansarea oficiala în producție a unui complex de tratamente termice pentru țevi din oțel. Datorită noului echipament, compania va crește ponderea producției Premium în portofoliul de comenzi. Proiectul investițional de anvergură permite tratamentul termic al țevilor lungi rar întâlnit în Europa.
Iată ce declara, pentru Olt Tv, directorul general Adrian Popescu, în septembrie 2017, despre această investiție excepțională.
Construcția a demarat în 2016 și a reprezentat o mare provocare pentru conducerea fabricii de la Slatina.

La evenimentul de vineri, 16 februarie, sunt așteptați reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei, precum și conducerea PAO TMK.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018