Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, împânzită de polițiști de la Rutieră
12.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2639

Au fost controale ample, astăzi, ale Poliției Rutiere în municipiul Slatina. Echipajele au acționat pe toate străzile, în special în zona trecerilor de pietoni. Șoferii care nu acordă prioritate și pietonii care traversează neregulamentar au fost în atenția oamenilor legii, întrucât aceste două cauze sunt primele generatoare de accidente de circulație.


 În intersecții, la trecerile de pietoni sau în zona limitatoarelor de viteză, echipajele Poliției Rutiere Slatina au fost prezente astăzi pe mai toate străzile de oraș. Au fost controale ample în trafic, iar amenzi au luat atât șoferii, cât și pietonii. Polițiștii încearcă astfel să prevină accidentele de circulație.
Polițiștii spun că în perioada următoare vor intensifica acțiunile de control, atât în municipiul Slatina, cât și în județ.
Șoferii, dar și pietonii care încalcă regulile de circulație riscă amenzi mari. Neacordarea de prioritate de către conducătorii auto se sancționează cu 580 de lei, iar traversarea neregulamentară a pietonilor, cu 290 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018