Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, împânzită de polițiști de la Rutieră
11.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2761

Au fost controale ample, astăzi, ale Poliției Rutiere în municipiul Slatina. Echipajele au acționat pe toate străzile, în special în zona trecerilor de pietoni. Șoferii care nu acordă prioritate și pietonii care traversează neregulamentar au fost în atenția oamenilor legii, întrucât aceste două cauze sunt primele generatoare de accidente de circulație.


 În intersecții, la trecerile de pietoni sau în zona limitatoarelor de viteză, echipajele Poliției Rutiere Slatina au fost prezente astăzi pe mai toate străzile de oraș. Au fost controale ample în trafic, iar amenzi au luat atât șoferii, cât și pietonii. Polițiștii încearcă astfel să prevină accidentele de circulație.
Polițiștii spun că în perioada următoare vor intensifica acțiunile de control, atât în municipiul Slatina, cât și în județ.
Șoferii, dar și pietonii care încalcă regulile de circulație riscă amenzi mari. Neacordarea de prioritate de către conducătorii auto se sancționează cu 580 de lei, iar traversarea neregulamentară a pietonilor, cu 290 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE