Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ei sunt viitorii jandarmi
10.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3406

36 de elevi de la Școlile de Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni se află în practică la Jandarmeria Olt. Aceștia participă la misiuni de patrulare, merg la intervenții împreună cu jandarmii cu experiență și învață să dea amenzi și să aplice legea. Toți elevii sunt din județul Olt și spun că a ales această carieră pentru că impune respect și este o meserie de viitor.


Începând de săptămâna aceasta și până în luna mai, 36 de elevi ai Școlilor de Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni vor face practică la Jandarmeria Olt. Sunt tineri, curajoși și nerăbdători să învețe ce presupune munca de jandarm.
Elevii vor învăța de la jandarmi cu experiență ce presupune această meserie și cum se aplică legea.
La finalul perioadei de practică, elevii vor fi evaluați în funcție de rezultatele obținute. Din luna mai, ei se vor întoarce la Școlile din Drăgășani și Fălticeni, unde vor face pregătire teoretică până în vară, când va avea loc încadrarea lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018