Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cum se recuperează taxa auto
09.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2620

Oltenii care au de recuperat taxa auto pot depune cereri de restituire la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice, din Slatina, la sediile Fiscului din Caracal, Balș sau Corabia, în funcție de zona în care locuiesc, dar și prin Poștă. Banii vor fi virați integral, în conturile solicitanților, termenul de restituire fiind stabilit în funcție de anumite criterii. Data limită pentru solicitarea taxei este 31 august 2018.


 Taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pe emisiile poluante și timbrul de mediu sunt categoriile ce pot fi returnate către contribuabili, începând din acest an. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt anunță că restituirea se va face pe baza unei cereri depuse de plătitor la sediile Fiscului din Slatina, Caracal, Balș și Corabia, dar și prin Poștă, cu confirmare de primire. Formularul tip se poate ridica de la ghișeele instituției sau se poate descărca on line, de pe site-ul www.anaf.ro, secțiunea „Asistență contribuabili“/Persoane juridice/Legislație/Despre impozite și taxe/Despre taxa de poluare-timbrul de mediu/Formular.
Ghișeele Fiscului sunt deschise de luni până joi, între orele 8.00-16,30 și vineri, între 8.00 și 14.00. Termenele de restituire a taxei auto diferă de la o situație la alta, explică specialiștii de la Finanțe.
Vor intra mai repede în posesia banilor cei care au sentințe judecătorești de recuperare a taxei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
DECLARATIA ZILEI
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018