Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum se recuperează taxa auto
09.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2817

Oltenii care au de recuperat taxa auto pot depune cereri de restituire la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice, din Slatina, la sediile Fiscului din Caracal, Balș sau Corabia, în funcție de zona în care locuiesc, dar și prin Poștă. Banii vor fi virați integral, în conturile solicitanților, termenul de restituire fiind stabilit în funcție de anumite criterii. Data limită pentru solicitarea taxei este 31 august 2018.


 Taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pe emisiile poluante și timbrul de mediu sunt categoriile ce pot fi returnate către contribuabili, începând din acest an. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt anunță că restituirea se va face pe baza unei cereri depuse de plătitor la sediile Fiscului din Slatina, Caracal, Balș și Corabia, dar și prin Poștă, cu confirmare de primire. Formularul tip se poate ridica de la ghișeele instituției sau se poate descărca on line, de pe site-ul www.anaf.ro, secțiunea „Asistență contribuabili“/Persoane juridice/Legislație/Despre impozite și taxe/Despre taxa de poluare-timbrul de mediu/Formular.
Ghișeele Fiscului sunt deschise de luni până joi, între orele 8.00-16,30 și vineri, între 8.00 și 14.00. Termenele de restituire a taxei auto diferă de la o situație la alta, explică specialiștii de la Finanțe.
Vor intra mai repede în posesia banilor cei care au sentințe judecătorești de recuperare a taxei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018