Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinence la Campionatul European de Fit Kid
21.09.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 186

Cinci fete din lotul de gimnastică aerobică de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” vor merge, luna viitoare, la Campionatul European de Fit Kid din Irlanda. Participarea micuțelor slătinence la acest concurs este posibilă cu ajutorul Primăriei Slatina.


Fit Kid este un nou concept în domeniul sportului pentru copii, care oferă acestora posibilitatea de a face mișcare într-un mod cu totul deosebit. Acest sport cuprinde elemente din gimnastică, aerobic sau dans. În Slatina, eleve de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” au îmbrățișat cu drag acest gen de sport. Astfel, luna viitoare, cinci slătinence vor face deplasarea la o competiție de înalt nivel, unde concurente din zece țări se vor duela pentru un loc pe podium. Cheltuielile aferente acestei deplasări sunt suportate de Primăria Slatina. Valoarea bugetului alocat este de 22.000 de lei.
Lotul de gimnastică aerobică din cadrul Palatului Copiilor „Adrian Băran”, condus de Viorica Sandu a început pregătirile din august în vederea participării la acest concurs.
Lotul slătinean care va participa în perioada 19-22 octombrie la Campionatul European de Fit Kid din Dublin-Irlanda este format din Iulia Grigore, Andrada Cotelin, Anca Gabriela Gheocanu și Anastasia Ștefania Tabacu.  

fit kid viorica sandu campionat
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE