Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal|Se caută comunicator pentru pacienții COVID
14.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 309

Spitalul municipal Caracal are nevoie de un comunicator pentru rudele pacienților internați cu Covid la unitatea medicală. Pentru că medicii sunt prea ocupați și epuizați de numărul mare de bolnavi, este nevoie de o persoană care să țină legătura zilnic cu familia și să transmită telefonic starea de sănătate a celor internați.


După ce a pus la dispoziție un număr de telefon pentru pacienții Covid internați la Spitalul municipal Caracal, conducerea unității medicale vrea să angajeze și un comunicator, care să țină legătura cu aparținătorii. În acest moment, rudele află cu greu informații de la cadrele medicale și așa aglomerate și epuizate de numărul mare de bolnavi depistați pozitiv.
Spitalul din Caracal este primul spital suport din județ pentru tratarea pacienților Covid care au și alte afecțiuni medicale. Managerul Liviu Radu spune că sectorul Covid este plin de bolnavi, unii în stare ușoară spre medie, iar alții în stare destul de gravă.
Astăzi, la Spitalul municipal Caracal erau internați 75 de pacienți confirmați, iar 17 se aflau în stare gravă la Terapie Intensivă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024