Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19: transmiterea comunitară ia amploare
26.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1670

Șapte noi îmbolnăviri de COVID-19 au fost raportate, astăzi, în județul Olt. Două asistente de la Ambulanța Corabia și una de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Caracal se află printre cei confirmați în ultimele 24 de ore. Alte patru cazuri s-au prezentat la Spitalul din Slatina cu simptomatologie specifică, iar autoritățile spun că este vorba despre o transmitere comunitară. Astfel, numărul îmbolnăvirilor în Olt a ajuns la 186.


Încă șapte cazuri de Coronavirus în județul Olt. Au fost raportate noi îmbolnăviri la Corabia și Caracal. La Ambulanța din Corabia sunt confirmate două asistente medicale, iar la Spitalul municipal Caracal – Unitatea de Primiri Urgențe, încă o asistentă.
Celelalte patru cazuri sunt pacienți, care au prezentat simptome pentru COVID-19. S-au prezentat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar testul a ieșit pozitiv. Autoritățile spun că este vorba despre o transmitere comunitară. În fiecare zi, sunt raportate astfel de cazuri, iar pacienții au vârsta peste 35 de ani.
În județul Olt sunt înregistrate în total 186 de cazuri de coronavirus și 10 decese.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020