Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crește numărul cazurilor de COVID-19
03.06.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1507

Crește numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, în județul Olt. Încă trei angajați ai fabricii care produce profile din aluminiu, dar și o asistentă a Direcției de Sănătate Publică și un ambulanțier de la Corabia au fost testați pozitiv. Numărul cazurilor înregistrate de la începutul pandemiei, în Olt, ajunge astfel la 100.


Alte cinci cazuri de COVID-19 au fost confirmate astăzi, în județ. Trei dintre ele au legătură cu focarul de la fabrica de profile din aluminiu de la Slatina, acolo unde, zilele trecute, doi cetățeni turci au depistați cu noul coronavirus. Au fost prelevate 14 probe de la colegi ai lor, considerați contacți direcți, iar trei, tot ale unor cetățeni turci, au fost pozitive. Și o asistentă de la departamentul de Medicină a Muncii din cadrul Direcției de Sănătate Publică are coronavirus. Se pare că ar fi intrat în contact cu prietena unuia dintre cetățenii turci de la fabrică. Mâine urmează să fie testați și trei colegi de birou ai asistentei de la DSP Olt.
Al cincilea caz a fost depistat la Ambulanța Corabia, unde un șofer a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Cu aceste cinci noi imbolnăviri, județul Olt înregistrează 100 de cazuri de coronavirus.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE