Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19 la Primăria Piatra- Olt
26.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2337

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat, astăzi, în județul Olt. Este vorba despre o angajată a Primăriei din Piatra- Olt, prietenă cu una dintre asistentele depistate pozitiv la Serviciul Județean de Ambulanță. Femeia este internată la Spitalul COVID din Slatina, iar starea sa de sănătate este stabilă. DSP a recoltat, astăzi, probe, angajaților de la Primăria din Piatra- Olt care au intrat în contact cu femeia infectată cu coronavirus.


Încă un caz de coronavirus în județul Olt. Direcția de Sănătate Publică a transmis, astăzi, că un contact al unei asistente de la Ambulanța Olt, confirmată cu COVID-19, a fost declarat pozitiv. Este o femeie de 52 de ani, angajată la Serviciul de Stare Civilă din cadrul Primăriei orașului Piatra Olt, prietenă cu asistenta infectată la Salvare.
Imediat cum au primit rezultatul pozitiv, reprezentanții DSP au mers, astăzi, la Primăria Piatra- Olt și au recoltat probe la toți angajații care au intrat în contact cu colega lor. Rezultatele sunt așteptate în zilele următoare.
Numărul cazurilor de COVID-19 în Olt a ajuns la 77. Dintre aceștia, 20 sunt angajați ai Ambulanței: respectiv 2 medici, 5 șoferi și 13 asistenți medicali. Focarul a izbucnit de la o asistentă din Mioveni, județul Argeș, care lucrează la Serviciul de Ambulanță Olt. Cei 20 de angajați de la Salvare au intrat în contact cu 117 persoane. Dintre acestea, 5 cazuri au fost confirmate, 21 de probe sunt negative, iar restul sunt în lucru.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020