Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe reabilitarea corpului central la Spitalul Slatina
26.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 418

Începe reabilitarea celui mai mare corp medical al Spitalului Județen de Urgență Slatina. Este vorba despre clădirea centrală, formată din parter și cele cinci etaje, în care funcționează cele mai importante secții ale spitalului. A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor, iar în vară ar putea începe modernizarea. Investiția se ridică la 12 milioane de lei, plus TVA.


Corpul central al Spitalului Județean de Urgență Slatina se pregătește să intre în reabilitare. Clădirea va fi complet modernizată și dotată la stantarde europene. Lucrările vor dura 24 de luni, iar investiția era extrem de utilă. În corpul central funcționează cele mai importante secții ale spitalului, care aveau nevoie de o modernizare completă.
Va fi o reabilitare capitală, începând de la înlocuirea instalațiilor vechi și până la dotarea cu echimamente necesare, pentru desfășurarea activității medicale. Parterul și cele cinci secții ale spitalului vor avea, din 2021, o nouă față.
Corpul Central nu a mai beneficiat niciodată de o reabilitare completă. Pe secții au mai fost făcute mici reparații, acolo unde era nevoie, dar de data acesta clădirea va fi una modernă.
Întreaga investiție este suportată de Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții. Lucrările de modernizare la Spitalul Slatina vor continua și în celelalte corpuri medicale, cu fonduri de la Consiliul Județean.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019