Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Licitație pentru extinderea Spitalului de Psihiatrie
07.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 225

Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci se extinde cu încă un pavilion. Două noi secții, de Gerontopsihiatrie și Adicții, vor funcționa în cadrul unității medicale. Pregătirea documentației este pe ultima sută de metri, iar săptămâna viitoare va fi urcată în SEAP, pentru organizarea licitației. Firma câștigătoare va demara lucrările în cel mai scurt timp. Proiectul, a cărui valoare se ridică la 45 de miliarde de lei, cu finanțare de la Consiliul Județean Olt, va fi finalizat în maximum doi ani.


Înființarea unui pavilion care va cuprinde două noi secții, este un proiect de anvergură al Spitalului de Psihiatrie Schitu Greci. Conducerea unității medicale spera ca lucrările să înceapă la finalul acestui an, însă, din cauza birocrației, vor fi amânate pentrul anul viitor, spune managerul Sorin Brătoi. Zilele acestea va fi definitivat caietul de sarcini, iar săptămâna viitoare, documentația va fi urcată în SEAP, pentru organizarea licitației privind desemnarea firmei câștigătoare.
Înființarea Secțiilor de Gerontopsihiatrie și Adicții este necesară, după ce, atât numărul persoanelor cu afecțiuni psihice, dar și cel al persoanelor care consumă stupefinate, a crescut alarmant în ultimii ani. În prezent, toate cele 160 de paturi de la Spitalul de Psihiatrie sunt ocupate.
Noul pavilion va fi unul modern care, presupune, în afară de construcția unei clădiri și crearea de noi locuri de muncă. Între 50 și 60 de persoane, de la medici, până la infirmieri, vor fi angajate aici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE