Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani suficienți pentru dispozitive medicale
07.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 152

Gata cu lista de așteptare pentru obținerea dispozitivelor medicale. Casa de Asigurări de Sănătate Olt a primit banii necesari pentru a onora toate cererile persoanelor care au solicitat aceste echipamente. Astfel, peste 1.300 de olteni vor primi, zilele acestea, dispozitive auditive, orteze, proteze sau scaune cu rotile. Este pentru prima dată în ultimii doi ani când la CAS Olt nu se mai înregistrează listă de așteptare.


1.300 de olteni au așteptat aproape jumătate de an să primească dispozitive medicale, pentru a putea duce o viață normală. Din lipsă de fonduri, Casa de Asigurări de Sănătate Olt a putut onora doar cererile pentru dispozitivele vitale, cum ar fi aparate de oxigen și stomii. Acum, așteptarea a luat sfârșit. CAS a primit fondurile necesare pentru toate persoanele aflate în așteptare.
Toți cei aflați pe lista de așteptare vor primi, zilele acestea, dispozitivele solicitate. Noile cereri depuse începând de ieri vor fi onorate imediat, pentru că fondurile primite de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate acoperă aceste cheltuieli până la finalul anului. Directorul CAS Olt spune că este pentru prima, dată după mai mult timp, când nu mai există listă de așteptare.
Cele mai solicitate dispozitive medicale sunt: aparatele de oxigen și stomii, cele auditive, scaune cu rotile, orteze și proteze.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE