Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crește alarmant numărul virozelor
06.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 100

Crește numărul virozelor de la o săptămână la alta, în județul Olt. Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, de la începutul lunii și până în prezent, frecvența îmbolnăvirilor este mai mare cu 10% față de ultimele trei săptămâni. Totodată, campania de vaccinare împotriva gripei este în plină desfășurare. 8.000 de persoane au fost deja imunizate, iar medicii speră ca astfel să reducă numărul îmbolnăvirilor.


Vremea rece a băgat în spital sute de olteni. De la începutul lunii și până în prezent, aproape 2.000 de persoane au fost diagnosticate cu viroză. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt spun că numărul cazurilor este în creștere.
Medicii de familie au început vaccinarea populației săptămâna aceasta, după ce au primit vaccinul de la Ministerul Sănătății. Dozele repartizate sunt mai puține față de necesarul solicitat. Până în prezent au fost imunizate câteva mii de persoane.
DSP a solicitat 30.300 de doze de vaccin antigripal pentru sezonul 2018-2019 și a primit 23.830 de doze. Pentru diferența de vaccin încă se așteaptă. În aceste condiții, sunt imunizați cu prioritate cei cu risc de îmbolnăvire: copiii, gravidele, bătrânii, persoanele cu afecțiuni medicale și personalul medical.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019