Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aprobare pentru aparatură medicală la Caracal
05.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 246

Spitalul municipal Caracal va avea în curând un aparat de radiologie mobil. Ministerul Sănătății a aprobat bugetul pentru achiziționarea aparaturii, la fel și Consiliul Local Caracal, care contribuie cu o cofinanțare de 10%. Astfel, în toamnă, unitatea medicală va cumpăra aparatul modern de care avea mare nevoie. Tot cu ajutorul Ministerului Sănătății va fi reabilitată și dotată cu aparatură medicală și Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.


 La sfârșitul lunii iunie, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vizitat Spitalul municipal Caracal. Aceasta a mers în mai multe secții, pentru a vedea aparatura medicală, dar și condițiile în care sunt tratați pacienții. În cadrul vizitei, Sorina Pintea a promis că va ajuta unitatea medicală să achiziționeze echipamentele de care are nevoie.
Prețul unui aparat de radiologie mobil se ridică la 450.000 de lei. După această achiziție, urmează reabilitarea și dotarea secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului din Caracal, investiție promisă tot de Ministerul Sănătății. Spitalul municipal este o unitate medicală strategică, aflată la șapte kilometri de Baza Nato de la Deveselu. Acesta mai are nevoie și de alte dotări și lucrări de reabilitare pe unele secții, iar managerul Daniela Buiculescu spune că în curând vor mai fi cumpărate echipamente medicale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024