Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Contract pentru renovarea Psihiatriei
22.08.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 284

Spitalul Județean de Urgență Slatina a încheiat contractul de proiectare și execuție pentru renovarea clădirii de pe strada Trandafirilor, care va găzdui Secția Psihiatrie și Centrul de Sănătate Mintală. Lucrările vor începe luna viitoare și ar trebui să se încheie în toamna lui 2019.


Proiectul prin care autoritățile județene și Spitalul Județean vor să mute Psihiatria de pe strada Drăgănești a intrat în linie dreaptă. Consolidarea și modernizarea clădării în care va funcționa secția începe luna viitoare, anunță managerul unității medicale, Catălin Rotea.

„S-a semnat contractul de proiectare și execuție pentru această lucrare. Momentan se lucrează la realizarea proiectului tehnic și estimăm că peste aproximativ o lună, în septembrie, vor începe lucrările. Vorbim de refacerea completă a clădirii, consolidare, amenajarea interiorului. Durata lucrărilor, așa cum rezultă din contract, este de 20 de luni, dar noi apreciem că se va finaliza undeva în septembrie anul viitor”, a precizat Cătălin Rotea, manager SJU Slatina.

Investiția se ridică la șase milioane de lei, suma fiind suportată în totalitate de Consiliul Județean. Clădirea reabilitată va dispune de toate condițiile pentru buna desfășurare a activităților medicale pentru secția psihiatrie și Centrul de Sănătate Mintală, care funcționează în prezent într-un imobil vechi. 

psihiatrie Spital Slatina renovare
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE