Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi posturi de asistente, la Spitalul din Slatina
06.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2594

Spitalul Județean de Urgență Slatina mai are nevoie de asistente. Noi posturi vor fi scoase la concurs în perioada următoare pentru Secțiile Chirurgie Generală, Ortopedie și ORL. De asemenea, vor fi angajate și noi infirmiere, pentru Secțiile Nefrologie și Urologie.


 După concursul pentru ocuparea a șase posturi de medic, care va fi organizat săptămâna viitoare, la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor fi angajate și noi asistente. Reprezentanții unității medicale spun că deficitul la această categorie de personal nu este mare, însă problema trebuie rezolvată pe unele secții, pentru a putea fi acoperite fără probleme turele de noapte.

Nevoie mai este și de infirmiere. Două dintre secțiile spitalului sunt deficitare la acest capitol, iar conducerea speră să fie ocupat măcar un singur post pe fiecare dintre acestea.
De la începutul anului, la Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost angajate 15 asistente. În total, la această unitate medicală își desfășoară activitatea 840 de asistente și 250 de infirmiere și îngrijitoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019