Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Director medical nou la Spitalul Slatina
19.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2943

Medicul chirurg plastician, Andrei Ștefănescu, va fi noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Acesta vine în locul lui Cătălin Pătru, care a cerut încetarea contractului de management. Cătălin Pătru a ocupat această funcție timp de patru ani și spune că a luat decizia de a renunța la ea, din motive personale.


 Cătălin Pătru, actualul director medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina a cerut încetarea contractului de management începând cu data de 25 iunie. Contactat telefonic, el a refuzat să facă declarații, spunând că a luat această decizie din motive personale. Funcția va fi preluată de medicul chirurg plastician, Andrei Ștefănescu.
Andrei Ștefănescu este din Craiova și e unul dintre medicii de excepție de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Alături de colegii săi din Secția de Chirurgie Plastică și Reparatorie și cei de la Chirurgie Buco-Maxilo Facială, a efectuat intervenții în premieră la spitalul nostru. Reconstrucție de limbă sau reconstrucție facială, în urma extirpării unor tumori, sunt doar câteva dintre operațiile laborioase la care a participat medicul Andrei Ștefănescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE