Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Chirurgul Osvaldo Chiara a operat din nou la Slatina
16.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4605

Colaborarea dintre Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Niguarda din Milano continuă. Medicii italieni au făcut, ieri, o nouă vizită, la Slatina. Au participat la operații alături de chirurgii slătineni și au împărtășit opinii și experiențe. Printre pacienții operați de medicii italieni, se află și tânărul din Movileni, înjunghiat în inimă.


 Chirurgul Osvaldo Chiara și ginecologul Fabio Sanguineti, ambii de la Spitalul Niguarda din Milano, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina ieri dimineață. Au intrat în sala de operație și, împreună cu medicii slătineni, au intervenit chirurgical la câteva dintre cazurile care fuseseră programate.
Unul dintre pacienții de care s-a ocupat medicul italian este chiar tânărul din comuna Movileni, înjunghiat în fața discotecii din localitate.
Celălalt medic talian, ginecologul Fabio Sanguineti, a consultat două paciente și a asistat la o intervenție chirurgicală laparoscopică.
Colaborarea dintre Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Niguarda din Milano durează de 10 ani. În tot acest timp a avut loc un schimb de experiență între medicii din Slatina și cei italieni, care au operat împreună numeroși pacienți și au învățat noi tehnici chirurgicale.
Specilaiștii italianeni au numai cuvinte de laudă despre medicii de la Spitalul din Slatina.
În vară, echipa de medici din Italia, va reveni la Spitalul din Slatina, pentru a efectua noi intervenții chirurgicale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019