Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Zilele Medicale Slătinene” - porți deschise și invitați speciali
17.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 337

Spitalul Județean de Urgență Slatina organizează, pe 26 și 27 aprilie, cea de-a doua ediție a „Zilelor Medicale Slătinene”. Se anunță un eveniment de înaltă ținută, în care medicii de aici vor prezenta lucrări științifice din mai multe specialități. La această ediție sunt invitați medici și profesori universitari din Craiova și București.


 „Zilele Medicale Slătinene” vor avea loc pe 26 și 27 aprilie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediție, este organizat de Spitalul Județean de Urgență Slatina, Consiliul Județean Olt și Colegiul Medicilor.
Față de anul trecut, reprezentanții Spitalului Slatina s-au gândit să vină cu noutăți. Anul acesta vor fi acordate premii speciale pentru cei mai vechi angajați ai spitalului și va fi organizată Ziua Porților Deschise, pentru elevi.
În cadrul celor două zile dedicate medicinei, vor fi prezentate lucrări științifice despre terapii și intervenții, unele dintre acestea realizate în premieră, chiar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE