Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ce îngrijiri medicale primește neasiguratul
20.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 924

Peste 100 de mii de persoane din județul Olt nu sunt asigurate din punct de vedere medical. În această situație, primesc doar consultații la medicul de familie și pot fi tratate numai dacă ajung la Urgențe. De asemenea, neasigurații cu boli transmisibile sunt tratați gratuit pentru prevenirea izbucnirii unei epidemii.


Tineri, gravide, persoane în vârstă, fără venituri și care nu plătesc contribuție socială se află în evidențele Casei de Asigurări de Sănătate Olt. Chiar și așa, pot să primească un set minim de îngrijiri medicale.
Aproape 450.000 de persoane se află în evidența Casei de Asigurări de Sănătate Olt. Majoritatea sunt asigurați sau coasigurați și pot beneficia de o serie de servicii medicale.
Persoanele fără venituri și cele cu venituri din activități independente, care își achită contribuția de asigurări de sănătate la Administrația Financiară, bolnavii cu afecțiuni incluse în programele naționale, femeile însărcinate, care nu realizează venituri impozabile, pot face dovada calității de asigurat cu adeverința eliberată de CAS.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE