Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sanitas începe protestele
12.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 194

Angajații din Sănătate încep protestele. Medici, asistente, infirmieri, biologi, toate categoriile de personal medical vor ieși în stradă pe 20, 22, 27 și 29 martie. Aceștia vor picheta sediile ministerelor Sănătății, Muncii și Finanțelor.


 După ce negocierile de ieri cu reprezentanții Ministerului Sănătății au eșuat, astăzi a avut loc Consiliul Național al Federației Sanitas. Sindicaliștii au stabilit calendarul de proteste. Timp de patru zile vor avea loc pichetări în această lună, iar în aprilie va fi un miting la care vor participa 20.000 de persoane.
Reprezentanții Sanitas sunt nemulțumiți de legea salarizării și spun că nu vor accepta ca salariile să le scadă.

Angajații din Sănătate spun că de data aceasta sunt mai uniți ca oricând și vor merge până la capăt, ajungând chiar la grevă generală, pentru că s-au săturat de promisiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018