Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Două cazuri de rujeolă la Piatra Olt
12.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 634

Doi copii din Piatra Olt au fost diagnosticați cu rujeolă. Cei doi au șapte și nouă ani și provin de la aceeași unitate de învățământ. Cazurile au fost confirmate cu laboratorul Cantacuzino, iar cei doi se află sub tratament la domiciliu.


 În 2017, în județul Olt s-au înregistrat 123 de cazuri de rujeolă, fiind instituite trei focare. Toate cazurile au fost izolate în secțiile de Boli Infecțioase din cadrul Spitalelor Slatina, Caracal și Corabia și în alte spitale din țară. Cele mai multe cazuri înregistrate au fost în Slatina, Caracal și Corabia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018