Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Două cazuri de rujeolă la Piatra Olt
12.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 605

Doi copii din Piatra Olt au fost diagnosticați cu rujeolă. Cei doi au șapte și nouă ani și provin de la aceeași unitate de învățământ. Cazurile au fost confirmate cu laboratorul Cantacuzino, iar cei doi se află sub tratament la domiciliu.


 În 2017, în județul Olt s-au înregistrat 123 de cazuri de rujeolă, fiind instituite trei focare. Toate cazurile au fost izolate în secțiile de Boli Infecțioase din cadrul Spitalelor Slatina, Caracal și Corabia și în alte spitale din țară. Cele mai multe cazuri înregistrate au fost în Slatina, Caracal și Corabia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
DECLARATIA ZILEI
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018