Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Intervenție dificilă pentru ortopezii slătineni
11.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 8162

Doi medici ortopezi de la Spitalul Județean Slatina, îndrumați de medicul Ciprian Vâjău, care lucrează la un spital din Franța, au reușit să efectueze cu succes o intervenție chirurgicală dificilă. Unei paciente i-a fost înlocuit un disc al coloanei vertebrale cu o proteză. Femeia a spus că se simte foarte bine după operație și a mărturisit că are multă încredere în echipa de medici de la Slatina.


 După intervenția chirurgicală de hernie lombară, efectuată în premieră la Slatina, în octombrie, medicii ortopezi Daniel Călin și Cătălin Duican, de la Spitalul Județean, au reușit să efectueze ieri încă o operație dificilă. Aceasta s-a realizat sub îndrumarea medicului Ciprian Vâjău, ortoped specialist în chirurgia coloanei vertebrale, care lucrează la un spital din Franța.
Intervenția este rezultatul unei echipe întregi, care a colaborat perfect, au explicat cei doi medici ortopezi, dar și medicul anestezist.
Pacienta se simte bine după această intervenție chirurgicală și le transmite oltenilor să se adreseze cu încredere medicilor de la noi.
În afară de această operație de înlocuire a discului lombar cu o proteză, ortopezii slătineni, supravegheați de medicul din Franța, au mai efectuat zilele acestea operații de hernie de disc cervicală și de artroză cervicală.
Medicii de la Spitalul Județean Slatina vor să diversifice gama de servicii oferite la secția de Ortopedie. Au solicitat conducerii aparatură care să le permită și alte tipuri de intervenții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE