Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Apa și spitalele, controlate de DSP
14.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 266

Fântânile publice și spitalele din județ se află în atenția Direcției de Sănătate Publică Olt. Calitatea apei este proastă în unele localități, iar echipele de control au dispus mai multe măsuri. Verificări au loc și în spitale, urmând ca rezultatul să fie prezentat luna viitoare.


În multe fântâni publice din județul Olt, apa nu este bună de consumat. O spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, în urma unor controale dispuse pe această temă.
Controale au loc și la spitale. Echipele DSP vor verifica laboratoarele unităților medicale, iar neregulile vor fi prezentate Ministerului Sănătății.
Prefectul le-a cerut celor de la DSP să continue verificările privind calitatea apei în județul Olt.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018