Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi modernizări la Spitalul Slatina
12.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2040

Lucrări ample de modernizare vor începe la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducerea unității medicale a anunțat că pe lângă lucrările din Blocul Materno-Infantil, deja începute, va intra în renovare și clădirea în care se găsesc secțiile de boli interne. De asemenea, va fi complet refăcut imobilul în care a funcționat Școala Postliceală Sanitară Christiana din Slatina, unde va fi mutată Secția Psihiatrie.


 Continuă investițiile la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Reprezentanții unității medicale spun că au demarat procedurile pentru reabilitarea mai multor secții medicale, ce arată acum în stare jalnică.
În clădirea de la Medicală nu au mai fost făcute lucrări majore de peste 15 ani. Pereții s-au degradat, la fel și mobilierul din saloane și cabinetele medicilor. Dacă procedurile vor merge repede, în prima jumătate a anului viitor începe reabilitarea.
Zece milioane de lei vor costa lucrările în clădirile Maternitate, Medicală și fosta Școală Christiana. Pe lista clădirilor care necesită reparații ample se mai află și Blocul Central al Spitalului Slatina. Aici, pe lângă reabilitare, unele spații vor fi recompartimentate. În prezent se așteaptă avizarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pentru proiectul tehnic, urmând să fie depus proiectul final la Compania Națională de Investiții. Valoarea proiectului se ridică la patru milioane de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE