Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Victorii clare în mediul rural
06.12.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 276

Victorii clare pentru PSD în mai multe comune din județul Olt. Procentele obținute la Camera Deputaților și Senat sunt în unele localități chiar de 80-90%. Cel mai bun rezultat obținut de social-democrați a fost în comuna Optași Măgura, unde, la deputați, procentul voturilor a ajuns la 94%.


Rezultate importante obținute de Partidul Social Democrat la alegerile parlamentare de ieri. În multe comune oltene, PSD a obținut procente foarte mari, unele chiar aproape de sută la sută.

La Optași Măgura, candidații social-democrați au luat cel mai bun
rezultat din toate comunele oltene. La Camera Deputaților, PSD a obținut 94,1%, iar la Senat, 92,5%.
Pe locul doi se află comuna Găvănești, unde procentul la Camera Deputaţilor este – 83,2%, iar pentru Senat, PSD a fost votat de 84,3% dintre alegători.
Pe trei este comuna Oboga, unde PSD a obținut 83,5% pentru Camera Deputaților și – 81,7% pentru Senat.

Edilii din aceste localități spun că se așteptau la asemenea rezultate, întrucât oamenii îi iubesc și îi susțin pentru investițiile pe care le-au făcut pentru ei.
Primarii din localitățile câștigătoare sunt bucuroși de rezultatele obținute și spun că acum proiectele lor vor fi reprezentate cu succes de deputații și senatorii aleși de localnici. Pe următoarele trei locuri cu rezultate bune la alegerile parlamentare se află comunele Coteana, Dobrun și Movileni.

Coteana
Camera Deputaţilor
PSD – 80,1%
Senat
PSD – 82,1%

Dobrun
Camera Deputaţilor
PSD – 80,1%
Senat
PSD – 81,1%

Movileni
Camera Deputaţilor
PSD – 80,8%
Senat
PSD – 80,5%

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024