Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, în linie dreaptă pentru Parlamentare
21.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 564

Astăzi a fost ultima zi în care partidele politice au putut să își depună dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Echipa PSD Olt, în frunte cu președintele Marius Oprescu și secretarul general al formațiunii naționale, Paul Stănescu vor porni la drum cu o echipă nouă, printre care se regăsesc foarte mulți tineri.


Echipa Partidului Social Democrat a depus astăzi dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din această iarnă. Secretarul general al PSD, Paul Stănescu este cel care deschide lista PSD Olt, pentru Senat. Acesta a ținut să mulțumească oltenilor pentru încrederea acordată la scrutinul din 27 septembrie și speră ca și acum oamenii să aleagă înțelept. De asemenea, Paul Stănescu a declarat că România are nevoie de un Guvern care să se gândească la binele cetățenilor.

Și președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a fost alături candidații propuși pentru Senat și Camera Deputaților. El a mărturisit faptul că la nivelul organizației județene pe care o coordonează, s-a încercat un mixt între cei care au deja experiență în aparatul de stat și tineri, care vin cu un suflu nou și inovativ.

Pentru Senat, PSD Olt mizează pe Paul Stănescu, Siminica Mirea, Costin C ernat, Sorin Brătoi și Mariana Matei. Pentru Camera Deputaților, pe lista PSD se regăsesc Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Cornelia Sulger, Cosmin Floreanu și Adrian Bărbulete.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE