Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alegerile locale, la linia de start
27.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 375

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat faptul că mâine va începe perioada electorală pentru alegerile locale din toamnă. Slătinenii speră ca pandemia de coronavirus să nu amâne acest scrutin, întrucât sunt dornici să meargă la vot. Mulți dintre ei spun că vor alege candidatul care va avea cel mai bun program electoral și că deja s-au gândit pe cine vor pune ștampila în septembrie.


 Pandemia de coronavirus a schimbat nu numai viața de zi cu zi a oamenilor, dar și lumea politică. După lungi dezbateri cu privire la ziua și modul de desfășurare a alegerilor locale din acest an, Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat ieri că startul perioadei electorale se dă mâine, 29 iulie 2020. În continuare sunt stabilite termene limită pentru fiecare etapă premergătoare alegerilor, cel mai importante dintre ele fiind:
7 – 18 august - perioda de depunere a candidaturilor;
22 septembrie – tipărirea buletinelor de vot;
22 septembrie - desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora, prin tragere la sorți computerizată;
26 septembrie, ora 7:00 – încheierea campaniei electorale;
27 septembrie, ora 7:00 – începerea votării;
27 septembrie, ora 21:00 – încheierea votării.
Slătinenii speră ca situația epidemiologică actuală să nu afecteze și programul alegerilor din acest an. Mulți dintre ei spun că este de datoria lor să își aleagă reprezentanții locali și că știu deja pe cine să voteze.
Potrivit reprezentanților Autorității Electorale Permanente, perioada de campanie electorală va începe pe 27 august și se va încheia pe 26 septembrie, cu o zi înainte de începerea votării.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024