Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pro România, pregătită pentru alegerile locale
25.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 404

Partidul Pro România este pregătit pentru alegerile locale. Cu 79 de organizații, cu candidați desemnați pentru cursa pentru primării și un procent în creștere, membrii organizației sunt încrezători că vor obține un rezultat bun la alegerile din acest an.


Partidul Pro România a organizat, astăzi, o conferință de presă, în cadrul căreia au fost prezentați o parte dintre candidații desemnați pentru alegerile locale. Mihai Niță, președintele organizației, a vorbit despre situația în care se află partidul, atât la nivel județean, cât și la nivel național.
Mihai Niță spune că în județul Olt, partidul Pro România are o echipă puternică, ce va obține rezultate bune la alegerile locale din 27 septembrie. Obiectivul este câștigarea a cât mai multe mandate de consilieri: cel puțin 4 la nivel județean și 5 în Consiliul Local al municipiului Slatina.
În cadrul conferinței, președintele Pro România a prezentat candidații desemnați pentru primăriile orașelor din județul Olt.
O parte dintre candidații pentru alegerile locale sunt deja primari, iar alții au ocupat anterior funcții publice importante.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020