Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD, locul I în Olt, cu 42,98%
26.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1597

„Se pare că avem un eşec al managementului de partid, la nivel naţional”, a declarat președintele PSD Olt, Marius Oprescu, după anunțarea primelor rezultate ale exit-pool-ului de aseară. Liderul social democraților olteni a criticat modul în care conducerea centrală a PSD a organizat această campanie electorală și a precizat că va analiza măsurile care se impun.


Atitudine corectă și de caracter a liderilor PSD Olt, care au dorit sa lase justiția să și facă datoria, chiar dacă la nivel județean PSD Olt a avut de suferit din cauza campaniei electorale greșit gestionate la nivel central.
Președintele PSD Olt a precizat că, la nivelul județului, scorul obținut de formațiunea pe care o conduce va fi mai bun decât cel înregistrat la nivel național. În Olt, PSD a obținut un scor de 42,98% la sută, potrivit numărătorii paralele a partidelor.
Întrebat dacă îi va cere demisia lui Liviu Dragnea, Oprescu a declarat că se impune o analiză mai atentă a situației. Liderii PSD Olt au tras un semnal de alarmă încă de acum 8 luni în legătură cu modul în care este condus partidul, la nivel central. Acum însă, înainte cu o zi ca Liviu Dragnea să își afle sentința, și-au păstrat atitudinea neutră.
Liviu Dragnea a fost condamnat astăzi la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE