Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Olt vrea 20% la europarlamentare
02.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 112

PNL Olt trage tare pentru europarlamentare. Liderii partidului au anunțat că vor organiza mai multe evenimente de promovare electorală în regiune și în județ. De asemenea, au strâns multe semnături din partea simpatizaților și speră ca aceste activități să contribuie la obținerea unui scor foarte bun.


Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a organizat astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre acțiunile întreprinse de liberali înaintea alegerilor europarlamentare. Sâmbătă va fi organizată Gala Regională a aleșilor locali din regiunea sud-vest Oltenia, eveniment la care vor participa peste 1.000 de delegați liberali din județ. Va urma apoi un al eveniment de promovare electorală, organizat la Slatina.
Liviu Voiculescu este de părere că partidul său are o listă foarte bună de candidați pentru scrutinul din luna mai.
Cu toate aceste activități, liberalii speră să convingă cât mai mulți olteni să le ofere votul.
Voiculescu a precizat că PNL Olt speră să obțină un scor de 20% la aceste alegeri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019