Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE, optimistă pentru europarlamentare
01.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 171

Călin Popescu Tăriceanu a participat sâmbătă, la Slatina, la o întâlnire cu membrii organizației ALDE din judeţul Olt. La eveniment au fost prezenți și doi dintre candidaţii acestei formațiuni pentru Parlamentul European, Daniel Barbu și Andrei Gerea.


Delegația ALDE a făcut mai întâi o vizită la fabrica de aluminiu, după care a mers prin câteva zone ale Slatinei, pentru ca membrii ei să stea de vorbă cu cetățenii. A urmat o conferință de presă susținută de liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu. Președintele Senatului a abordat subiectul alegerilor europarlamentare, dar și alte teme de actualitate, printre care combaterea abuzurilor care au avut loc în justiția românească în ultimii ani.
Și Daniel Barbu, unul dintre candidații la alegerile Europarlamentare a vorbit în conferință despre criza în care se află societatea românească, o criză care a degenerat într-o „cultură a denunțului și a acuzării”, spune el.
ALDE va merge singură pe listă la alegerile europarlamentare din 26 mai, și nu împreună cu PSD. Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber deschid lista acestei formațiuni pentru alegeri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021