Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE, optimistă pentru europarlamentare
01.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 144

Călin Popescu Tăriceanu a participat sâmbătă, la Slatina, la o întâlnire cu membrii organizației ALDE din judeţul Olt. La eveniment au fost prezenți și doi dintre candidaţii acestei formațiuni pentru Parlamentul European, Daniel Barbu și Andrei Gerea.


Delegația ALDE a făcut mai întâi o vizită la fabrica de aluminiu, după care a mers prin câteva zone ale Slatinei, pentru ca membrii ei să stea de vorbă cu cetățenii. A urmat o conferință de presă susținută de liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu. Președintele Senatului a abordat subiectul alegerilor europarlamentare, dar și alte teme de actualitate, printre care combaterea abuzurilor care au avut loc în justiția românească în ultimii ani.
Și Daniel Barbu, unul dintre candidații la alegerile Europarlamentare a vorbit în conferință despre criza în care se află societatea românească, o criză care a degenerat într-o „cultură a denunțului și a acuzării”, spune el.
ALDE va merge singură pe listă la alegerile europarlamentare din 26 mai, și nu împreună cu PSD. Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber deschid lista acestei formațiuni pentru alegeri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019