Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Președintele a fost demis. Trăiască președintele!
31.05.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 659

Gabriel Buliteanu și-a reluat rolul de disident în PNL. După numai trei luni de președinție a organizației municipale Slatina, el a fost revocat de conducerea județeană. În locul său a fost numit unul dintre cei mai vechi liberali. Medicul Viorel Dumitrescu nu vrea nimic în schimb. Doar să pună pe picioare organizația.


 Președintele a fost demis. Trăiască președintele! Cu unanimitate de voturi, membrii Biroului Politic Județean al PNL Olt prezenți la ședința de miercuri seară l-au demis în unanimitate pe Gabriel Buliteanu de la conducerea interimară a PNL Slatina. De la întrunire au lipsit senatoarea Siminica Mirea și deputatul Gigel Știrbu. Chiar și Gabriel Buliteanu a lipsit.
În locul lui Buliteanu a fost numit imediat Viorel Dumitrescu, de aproape 30 de ani liberal cu carnet de partid, dar niciodată cu vreo funcție. Singurul care i-a oferit această onoare, dintre toți președinții care s-au perindat la conducerea PNL Olt, este Liviu Voiculescu. Și speră să nu dezamăgească.
Ca și Liviu Voiculescu, Viorel Dumitrescu a crezut în Gabriel Buliteanu și chiar s-a alăturat echipei. Nu a agreat însă politica „biciului”, aplicată de fostul președinte.
În toamnă va fi realizat primul sondaj în vederea desemnării celui mai bun candidat pentru Primăria Slatina. Viorel Dumitrescu, în prezent consilier județean și fost consilier municipal, spune că nu țintește această postură sau vreo altă funcție.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE