Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TSD Olt, o nouă conducere
24.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2783

Liderii PSD din Slatina au organizat ieri Conferința de alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri a organizației de tineret. Alexandru Berechet a fost singura propunere venită din partea delegaților. Acesta l-a înlocuit pe Florin Dumitrescu, căruia vârsta nu îi mai permite să ducă la capăt un mandat întreg. Din același motiv au fost înlocuiți și secretarul, vicepreședinții și membrii Biroului Politic Local.


 Tinerii social democrați din Slatina au o nouă conducere, aleasă ieri, în cadrul unei conferințe la care a participat și primarul Slatinei, Emil Moț, președinte al organizației locale a PSD. El a vorbit despre rezultatele foarte bune obținute la alegeri de TSD Slatina și l-a felicitat pe Florin Dumitrescu, până ieri președintele organizației, pentru implicare.
Din sală s-au făcut propuneri pentru funcțiile de președinte, secretar, vicepreședinți și membri ai biroului politic local al TSD Slatina.
Aceasta a fost și singura propunere a delegaților social democrați, iar Alexandru Berechet a fost votat în unanimitate, devenind președintele TSD Slatina, pentru următorii patru ani.
Tot ieri a fost făcută și o primă propunere pentru funcția de președinte al TSD Olt, organizație care are nevoie de o nouă conducere după ce fostul președinte, Ionuț Ivan, a depășit vârsta care să îi permită un nou mandat. Cosmin Floreanu este susținut de tinerii social democrați din Slatina pentru această funcție.

Tania Raicu va ocupa funcția secretar al organizației de tineret a TSD Slatina, iar Gabriel Dobra, Andreea Gâscan, Răzvan Cazangiu, Daniel Noajă și Alexandru Barbu sunt vicepreședinții aleși în cadrul conferinței de ieri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024