Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt merge cu 158 de delegați la Congres
08.03.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 321

Mâine este o zi importantă pentru Partidul Social Democrat, când formațiunea politică aflată la guvernare își reformează conducerea. O reformă necesară, spun voci din cadrul partidului, care să asigure aplicarea programului de guvernare în întregul său și la termenele promise, dar și o abordare coerentă și unitară a alegerilor europarlamentare și a celor care vor urma în țară. Organizația de la Olt participă la Congresul extraordinar cu 158 de delegați.


 Aproximativ 4.000 de membri ai PSD vor lua mâine drumul capitalei, pentru Congresul extraordinar al partidului. Printre ei și cei 158 de delegați de la Olt, stabiliți în Conferința județeană de săptămâna trecută, care vor vota o nouă conducere. Singura funcție care nu a fost pusă la bătaie este cea de președinte național.
Biroul Permanent Județean Olt, întrunit ieri, a validat candidatura lui Paul Stănescu pentru funcția de vicepreședinte pe Regiunea Sud-Vest Oltenia.
Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, speră ca miniștrii din Guvernul Dăncilă să își facă treaba, după unele experimente nereușite din celelalte executive, care au impietat aplicarea programului de guvernare și au afectat activitatea administrativă din teritoriu.
Pentru funcția numărul doi din PSD, cea de președinte executiv, premierul Viorica Dăncilă îi are contracandidați pe Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024