Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rectificarea bugetară, salvarea primăriilor
31.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 677

„Sunt convins că nicio localitate nu va rămâne fără salarii sau fără bani pentru plata utilităților”. Este asigurarea pe care ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu, o dă autorităților publice locale. O veste mai bună ca niciodată, ținând cont de faptul că visteriile primăriilor au fost secate după ce li s-a dat voie să-și mărească salariile după bunul plac.


 Majorarea salariilor în primării de la 1 iulie a creat dezechilibre în bugetele multor localități. Edilii au făcut imprudența să adauge la veniturile angajaților mai mult decât le-ar fi permis încasările, dar în limita legii, iar acum sunt în situația de a nu mai putea plăti salariile ori utilitățile și așteaptă cu nerăbdare rectificarea bugetară. Deși premierul Mihai Tudose spunea că „dacă au sărit de limita bugetară, e problema lor”, ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, dă asigurări că rectificarea bugetară va rezolva problema.
Urmăriți în această seară, de la 20.20, în cadrul emisiunii Perfectul simplu, prima conferință de presă a președintelui PSD Olt, Paul Stănescu, de când a preluat portofoliul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Acesta a vorbit la Slatina, alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și primarul Slatinei, Emil Moț, despre provocările guvernării și posibila rezolvare a multor probleme cu care se confruntă comunitățile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024