Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ministerul Dezvoltării, în sprijinul primăriilor
29.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 330

Codul Administrativ, Legea Transportului Public Local, Codul Finanțelor Publice Locale. Iată cele trei reglementări legislative extrem de importante, care vor însemna cu adevărat autonomie, dar și o enormă responsabilitate pentru autoritățile publice din teritoriu. Sunt prioritățile de grad zero despre care vicepremierul României Paul Stănescu a vorbit în premieră la Slatina.


 La zece zile după ce a preluat unul dintre cele mai grele portofolii din Guvernul României, cel al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu s-a întors acasă. În prima sa conferință de presă în calitate de ministru și vicepremier, organizată la Slatina, Stănescu a recunoscut că nu și-a dorit această funcție, pe care a
acceptat-o până la urmă ca sarcină de partid.
Ministrul Dezvoltării Regionale a anunțat câteva legi de importanță capitală care vor ajuta foarte mult primăriile și consiliile județene. În afară de Codul Administrativ, Codul Finanțelor Publice Locale va însemna mai mulți bani pentru autoritățile locale, spune Paul Stănescu.
Ministrul Dezvoltării a anunțat și prelungirea cu o lună, adică până la sfârșitul lui noiembrie, a termenului pentru depunerea documentațiilor privind Programul Național de Dezvoltare Rurală 2, astfel încât să nu se piardă finanțarea. Paul Stănescu este convins că programul de Guvernare va fi dus la bun sfârșit, dar cu o condiție: PSD să rămână la conducerea țării până în 2020.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE