Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident provocat de un șofer băut
08.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3494

Accident violent, în această dimineață, pe Drumul Național 65, între localitățile Jitaru și Valea Mare. Trei mașini s-au făcut praf, după ce unul dintre șoferi, băut fiind, a intrat în autoturismul din fața sa și l-a proiectat pe contrasens. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.


Un tânăr de 20 de ani, din comuna Osica de Sus, a provocat un accident de circulație, în această dimineață, pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Jitaru și Valea Mare. Șoferul, care s-a urcat băut la volan, a intrat într-o mașină pe care a proiectat-o în alta. În urma impactului violent, două dintre autoturisme au ajuns într-un lan de floarea soarelui.
Din fericire, în urma accidentului, nimeni nu a fost rănit. Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal, pentru că a condus băut. În plus, va trebui să le repare mașinile celorlalți doi șoferi, pe care le-a distrus din vina lui.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021