Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la Slatina și Curtișoara. Droguri ascunse în detergent
29.07.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6429

Percheziții în județele Olt, Dâmbovița Timiș și Brăila, într-un dosar de trafic de droguri de risc. Oamenii legii au descins la mai multe persoane implicate într-o rețea infracțională, care aducea droguri din străinătate pentru a le comercializa în mai multe județe din țară. Stupefiantele ajungeau în România, în ambalaje de detergent.


 13 percheziții au fost efectuate, ieri dimineață, de Polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Dâmbovița, la o grupare infracțională specializată în traficul intern și internațional de droguri de risc. Oamenii legii au descins în județele Olt, Dâmbovița, Timiș și Brăila. În județul Olt, descinderile au avut loc la Slatina și în comuna Curtișoara.
„În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și indisponibilizat aproximativ 800 de grame de cannabis, 2 cântare de precizie, 4 grindere, 11 telefoane mobile, 3.000 de euro, 1.700 de lire sterline și 9.100 de lei”, apare în comunicatul Poliției Române.
Din cercetări a reieșit că două persoane, rezidente în Spania, ar fi trimis, prin intermediul firmelor de coletărie, pachete în care erau disimulate diferite cantități de cannabis.
„Drogurile erau introduse de regulă în ambalaje de detergent, iar, ulterior, în țară, acestea ar fi fost preluate de alte 7 persoane, din județele Dâmbovița, Olt, Timiș și Brăila, care le-ar fi comercializat. În acest caz, în cursul lunii februarie, în urma unor activități specifice, a fost indisponibilizat aproximativ 1 kilogram de cannabis”, mai apare în comunicatul Poliției Române.
La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița au fost conduse 19 persoane pentru audieri și luarea măsurilor legale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021