Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale anti-COVID în trafic și la societăți
29.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 364

Continuă controalele anti-Covid în județul Olt. Autoritățile au verificat în week-end toate mijloacele de transport persoane, dar și societățile, dacă respectă normele de protecție pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus. În urma controalelor au fost aplicate 170 de sancțiuni.


Noi controale pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus au avut loc în județul Olt. Astfel, în week-end, forțele de ordine au fost prezente în stradă, dar au verificat și societățile comerciale din localitățile cu o rată mare de infectare.
De asemenea, respectarea măsurii izolării sau carantinării, precum și condițiile de deplasare în intervalul 23.00-5.00 au fost verificate de oamenii legii. Zeci de persoane care nu respectau aceste reguli au luat amendă de la autorități.
Verificările vor continua, zilnic, în întreg județul și urmăresc limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2. Forțele de ordine recomandă purtarea măștii de protecție și păstrarea distanțării, pentru prevenirea îmbolnăvirii de Covid-19.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024