Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adolescent extrem de violent, reținut de polițiști
25.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2650

Imagini șocante surprinse în localitatea Călui, din județul Olt. Un adolescent de 16 ani este filmat cum lovește cu bestialitate o fată de 18 ani. Agresorul a fost reținut de poliție, pentru 24 de ore. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.


Acte de huliganism și violență la doar 16 ani. Este vorba despre un adolescent, care seara trecută a lovit cu brutalitate o fată de 18 ani. Totul s-a întâmplat într-o stație de autobuz din comuna Călui. Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din localitate se observă cum tânărul aleargă spre fată și sare cu picioarele pe ea. Aceasta cade, după care bătăușul continuă să îi aplice numeroase lovituri cu picioarele. Fata rămâne căzută la pământ, în timp ce agresorul pleacă împreună cu tatăl său. În cele din urmă a fost anunțată poliția. După faptele grave de violență, băiatul a fost reținut pentru 24 de ore.
Potrivit anchetatorilor, totul s-ar fi petrecut ca o răzbunare a tânărului pe fată. Chiar cu câteva minute înainte de bătaie, ea fusese luată cu mașina, la ocazie, de tatăl băiatului, iar pe drum, ar fi fost implicați într-un accident rutier fără victime. Agresorul i-a reproșat astfel tinerei că dacă tatăl său nu o lua cu mașina, incidentul nu ar mai fi avut loc. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș au decis ca tânărul să fie arestat preventiv la domiciliu, pentru 30 de zile. Pentru fapta sa, adolescentul riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la 5 ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE