Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noroc chior la semafor
24.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5507

Accident în intersecția de la Poștă, din municipiul Slatina. O tânără șoferiță care a trecut pe roșu a lovit o altă mașină, după care a intrat în plin, în semaforul electric. Acesta s-a prăbușit exact între două femei. Din fericire, au reușit să se ferească în ultima clipă, scăpând tefere, dar cu o sperietură uriașă.


Un accident spectaculos care ar fi putut avea urmări tragice, s-a produs, astăzi, în intersecția de la Poștă, din Slatina. O mașină condusă de o tânără de 32 de ani a trecut pe culoarea roșie și a lovit un alt autoturism, care abia plecase de pe loc, după care a rupt semaforul electric.
Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere aflate în zonă. Pe imagini se observă cum două femei au scăpat cu viață, ca prin minune. Semaforul a căzut chiar între ele, iar acestea s-au ferit în ultimul moment. Șoferul aflat în mașina lovită a povestit cum s-a întâmplat accidentul.
Polițiștii au amendat-o pe șoferița care a provocat dezastrul.
La locul accidentului au ajuns imediat reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, care au înlocuit imediat stâlpul de susținere a semaforului electric.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE