Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au salvat-o de la moarte
22.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1023

O femeie a fost salvată, ieri, de pompieri, din apele râului Olt. Ea a vrut să se sinucidă, iar doi salvatori din Caracal, care treceau prin zonă și au auzit prin stație momentul alertării către 112, au intervenit imediat la fața locului. În sprijinul lor au venit și alți colegi, dar și Poliția și Jandarmeria, care au format un lanț uman, pentru a o scoate pe femeie în siguranță la mal. Victima ar fi recurs la acest gest, după o ceartă cu soțul.


O femeie s-a aruncat, ieri, în râul Olt, cu intenția de a se sinucide. S-a întâmplat în zona podului rutier de la intrarea în municipiul Slatina. Femeia, în vârstă de 46 de ani, este din comuna Curtișoara și locuiește la Slatina. Ieri a luat un taxi până la Podul Olt. La coborâre, taximetristul a observat intenția acesteia și a sunat imediat la 112. În acel moment, doi pompieri din Caracal, care veneau la Slatina, pentru a ridica niște materiale sanitare, au auzit alertarea prin stație și au intervenit la timp. Au găsit-o pe femeie în apă până la brâu, au convins-o să renunțe la gestul său și au reușit să o salveze.
Femeia ar fi vrut să își pună capăt zilelor după o ceară cu soțul său. Pompierii salvatori sunt maistrul militar Tudor Vlad și plutonierul major Victor Enuș, de la Detașamentul de Pompieri din Caracal. Acesta din urmă a fost și purtător de cuvânt al ISU Olt pentru o perioadă. Atât ei, cât și colegii lor sunt acum mulțumiți că au reușit să oprească o tragedie, prin intervenția promptă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020